Direct la continutul paginii »

Lys Ecoservice SRLEcoservice a fost infiintata in anul 2007, avand sediul social in PLOIESTI - judetul Prahova si baza de servicii in localitatea CORBEANCA - judetul Ilfov.

Datorita diversificarii activitatilor, a fost necesara infiintarea unui GRUP de firme sub sigla LYS, fiecare firma avind responsabilitatea unui domeniu de servicii.

Beneficiind de activitatea unor specialisti in domeniul tratamentelor bio-tehnologice a apelor si solurilor uzate / poluate, precum si un numar mare de firme asociate specializate pentru proiectare, lucrari de laborator (analize chimice) si lucrari de montaj si service

Produse si servicii:bioactivatori pentru tratamente biologice si bio-tehnologice de depoluare a apelor si solurilor poluate - de tip urban si industrial, echipamente pentru pretratamentul si tratamentul apelor uzateContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Lys Ecoservice SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Lys Ecoservice SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Lys Ecoservice SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

42.358