Direct la continutul paginii »

Saga Sanatate SRLSaga Sanatate SRL este unic reprezentant al Lysi Islanda in Romania. Compania noastra aduce pe piata din Romania exceptionalele produse LYSI, uleiul de peste pur islandez, sub diverse forme eficiente.

Oferim solutii simple, naturale, traditionale pentru multe dintre problemele de sanatate cotidiene, datorate in principal alimentatiei necorespunzatoare si a stresului zilnic din viata moderna.

Va invitam sa cunoasteti produse minunate, sa le folositi cu incredere, sa va bucurati de efectele lor benefice si de un plus de sanatate

Produse si servicii:ulei din ficat de cod cu aroma de lamaie, ulei din ficat de cod natural, ulei din ficat de cod pentru copii, ulei din ficat de rechinContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Saga Sanatate SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Saga Sanatate SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Saga Sanatate SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.429