Direct la continutul paginii »

Leader Promo SRLLeader Promo este o companie greceasca,cu 17 ani de experienta pe piata produselor promotionale personalizabile. Avem solutii pentru toate necesitatile dumneavoastra.

Agentie de publicitate full service. Asiguram o gama variata de materiale promotionale , pixuri, brichete, tricouri, sepci, umbrele, materiale tiparite: agende 2011, flyere, pliante, mape si cataloage de prezentare, webdesign, gazduire web si optimizare web. 

Oferim servicii de serigrafiere,tampografiere si transfer termic pentru ca toate aceste produse sa poata fi personalizate cu numele sau logo-ul comopaniei dumneavoastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Leader Promo SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Leader Promo SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Leader Promo SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.