Direct la continutul paginii »

Pro Coder Dev SRL



Proiectul ProAlpin a fost lansat la Brasov unde isi continua activitatea in prezent. Creat din pasiunea pentru munte, incurajand o viata sanatoasa printr-un comportament responsabil in sanul naturii si activitatilor sportive, vine in ajutorul iubitorilor de munte si natura.

Proiectul ProAlpin.ro, deschis in primavara anului 2010, este un magazin online, specializat in comercializarea echipamentelor pentru alpinism, echipamentelor de munte si camping.

Gama larga de produse (rucsaci, corturi, saci de dormit, imbracaminte termica, incaltaminte, produse pentru navigatie, bete de trekking si diferite accesorii) este completata de branduri de renume intre care regasim producatorii : Maramont, The North Face, Zajo, Husky, Alpine Pro, Pieps, Black Diamond, HI-TEC, Deuter, Vango, Camelbak, Petzl, Tashev, Tecnica, Loap, Dachstein, Hannah, La Sportiva, Milo etc.

Astfel, echipa ProAlpin isi concentreaza atentia spre a oferi intotdeauna raspunsuri optime pasionatilor de munte, intr-un timp cat mai scurt, garantand calitatea recunoscuta a producatorilor mentionati.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Pro Coder Dev SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Pro Coder Dev SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pro Coder Dev SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max
Pro Coder Dev SRL


25.770