Direct la continutul paginii »

Simco Group SRLInfiintata in anul 2005, compania SimCo Group a reusit in decursul catorva ani, sa devina un nume de referinta in comertul cu materiale hidro-termo-sanitare.

Colaboram direct cu producatori de renume din Italia pentru a furniza produse de calitate, menite sa satisfaca exigentele clientilor nostri.

Obiectul principal de activitate al companiei noastre este importul si distributia pe plan national al produselor hidro-termo-sanitare, portofoliul nostru de parteneri incluzand peste 200 de societati.

Societatea noastra este importator direct si exclusiv pentru mai multi lideri pe plan mondial in productia de materiale hts de inalta calitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Simco Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Simco Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Simco Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.985