Direct la continutul paginii »

Hook SRLSC Hook Srl a fost fondata in 1994 de catre Cpt. Vasilica Neculai si pastreaza din acel moment inalte standarde de profesionalism si eficienta dovedite in logistica transporturilor.

Oferim cele mai bune solutii de transport pentru toate nevoile dumneavoastra de transport la preturi foarte competitive.

Cunostintele, expertiza personalului nostru si reteaua noastra vasta de parteneri va garanteaza livrarea sigura si rapida a marfii dumneavoastra.


Clientii vor fi consiliati si tinuti strans informati de-a lungul intregii operatiuni ,prin toate mijloacele de comunicare posibila.

Se asigura organizarea logistica efectuare transport containerizat(FCL* sau LCL**) din poarta in poarta(door to door)de oriunde catre oriunde.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Hook SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Hook SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Hook SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.778