Direct la continutul paginii »

Hermes Expert Conta SRLFirma de contabilitate, oferim Contabilitate Financiara Completa constand in: contabilitate, calcul taxe si impozite, intocmire ordine de plata, state de salarii, realizare si depunere declaratii, bilanturi pentru Societati Comerciale, ONG-uri si PFA-uri.

Servicii conexe: Obtinere de fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra, Infiintari de Firme, Traduceri Autorizate.

Expertii nostri va sfatuiesc si va rezolva toate problemele legate de Administratia Financiara, Camera de munca sau ITMB, Registrul Comertului sau orice alte situatii, astfel ca dumneavoastra sa puteti fi focalizat numai pe afaceri si sa uitati de alte probleme.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Hermes Expert Conta SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Hermes Expert Conta SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Hermes Expert Conta SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.384Produse

    1. 2