Direct la continutul paginii »

Bambi

Companie recomandata de e-oferta.ro
  • Produse excelente
  • Servicii de exceptie
  • Cele mai bune preturi

Suceava,

judeţul

SV

44.380

Bambi (copii sub zece ani)

 

Misiunea Bambi este să încurajeze copiii să se distreze altfel. O vizită la noi înseamnă distracţie, joacă dar şi altceva: desen, modelaj, creaţie şi multe altele.

Spaţiul de joaca de la Bambi este variat şi structurat astfel încât fiecare copil să gasească un mod de distracţie atractiv.

La intrare în teritoriul magic, sunteţi întâmpinaţi de animatorii Bambi care aduc petrecăreţilor surprize, distracţie, baloane, o mulţime de concursuri şi jocuri.

Mergem apoi către Castelul Gonflabil, cu tobogan şi saltea, unde veţi putea sări, imaginându-vă ca vreţi să ajungeţi până la norii cei pufoşi.

Și cum petrecere fără dans şi gustări nu s-a mai văzut, vă oferim o lecţie de dans pe muzica pe care voi o doriţi şi vă servim cu mâncăruri delicioase.

În final, vor curge râuri de şampanie pentru copii, iar tunurile de confetti se vor auzi până peste nouă mări şi ţări.

Am lăsat surprizele pentru sfârşit. Club Bambi este unicul loc din Suceava unde se organizează superbe petreceri tematice. Clown party – petrecere cu clovni, Pirates Party – petrecere cu piraţi, Princess Party – petrecere cu prinţese. Oferim teme diverse pentru petreceri tematice, pline de magie şi aventură.

Trebuie să-i cunoşti pe clauniţa Riţa cu toate ghiduşiile ei, pe Alba ca Zăpada care este cea mai îndrăgită prinţesă din poveşti. Voi, piticii, o veţi ajuta să treacă peste încercările la care o supune mama sa vitregă. Pentru ajutorul dat, Alba ca Zăpada vă va recompensa cu premii şi daruri frumoase, dar şi cu… câte un pupic.

Balul mascat organizat de Bambi îţi dă şansa să te costumeazi special pentru o ocazie specială. Acest moment te va ajuta sa devii cine vrei tu sa fii, prin accesorii si face-painting. Apoi, deghizaţi, vom crea împreună povestea în care să-şi gasească locul toate personajele de la petrecerea ta. La Bambi chiar şi cei mari sunt invitaţi să se distreze alături de cei mici.

Vom completa atmosfera de basm cu face-painting, concursuri cu premii în tema poveştii alese, decor şi accesorii specifice.

Vă aşteptăm cu drag!

 

Bambi 10 & UP (copii peste zece ani)

Pentru cea mai reuşită petrecere Clubul Bambi 10 & UP vine cu cele mai bune idei în materie de distracţie. La noi te aşteaptă o echipă de profesionişti care te vor ajuta să organizezi evenimentul tău până la ele mai mici detalii.

Experienţa spaţiului Bambi în organizarea de petreceri pentru copii, a adus scenarii interactive pentru petreceri, potrivite cu vârstele copiilor, personaje din filme sau desene animate, jocuri şi activităţi fascinante, petreceri tematice şi multe alte surprize.

Tot noi venim cu cei mai buni animatori, care au experienţă pedagogică, jocuri şi concursuri pe măsură.

În domeniul petrecerilor tematice putem spune că suntem singurii de pe piaţa suceveană, cu petreceri gen Hannah Montana, Sumo Mania, Karaoke Party sau Michael Jackson. Puntem organiza şi petreceri tematice personalizate, pentru că orice copil are o jucărie sau un personaj din filmele preferate.

Sumo Mania Party – distracţie maximă! Pentru o petrecere unică îţi recomandăm cel mai nou joc de la Bambi 10 & UP, singurul din Suceava. Costumele amuzante îi vor transforma, pe rând, pe toţi participanţii, în adevăraţi luptători sumo, iar MC-ul nostru va fi cel mai energic comentator şi arbitru al competiţiei. La sfârşitul jocului câstigatorii vor primi medalii. Pregasteste-te să te amuzi copios timp de trei ore.

Hannah Montana Party – petrecere cu şi pentru vedete! La petrecerea Hanna Montana invitaţii îşi vor face intrarea pe covorul roşu la capătul căruia îi vor aştepta o mulţime de surprize. Costume specifice Hannei, dansul, melodiile artistei şi baloane tematice. Cu siguranţă petrecerea va fi de neuitat.

Şi nu uitaţi cele mai frumoase petreceri tematice le găsiţi numai la Clubul Bambi 10 & UP.

Invitaţii pot participa la diverse competiţii şi jocuri Nintendo Wii, concursuri de dans, ping- pong sau Twister, la care vor primi şi diplome de participare şi cadouri.

Cum decorăm noi spaţiul atunci când ne pregătim de cea mai tare petrecere? Pentru noi decorarea spaţiului este foarte importantă, deoarece vrem să fie un spaţiu primitor care creează atmosferă de petrecere. De la petrecere nu voi lipsi cele mai în vogă decoraţiuni, artificiile, confetti şi bineînteles o mulţime de baloane.

Mai mult, clubul oferă servicii de catering şi în ceea ce priveşte mâncarea. Aşadar sărbătoritul şi invitaţii pot servi aici tort şi pizza realizate special pentru copii.

Vă aşteptăm cu drag la Bambi 10 & UP – petreceri pentru copii de peste 10 ani situat în Suceava la intersecţia semaforizată Mirăuți, unde am pregătit cu dragoste şi multă grijă o lume magică în care copiii, se vor juca într-un mediu sigur şi primitor.

Le mulţumim clienţilor noştrii care revin an de an, ei sunt garanţia şi confirmarea eforturilor unei echipe întregi de actori, scenarişti, magicieni, organizatori şi decoratori.Firma Bambi, nu are momentan produse publicate pe site. Adaugarea de produse in catalogul de afaceri e-oferta.ro este gratuita si dureaza doar cateva minute.

Contacteaza compania Bambi

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Datele de contact ale companiei

Bambi