Direct la continutul paginii »

Herasib SRLFirma noastra a fost infiintata in anul 2003, ne ocupam in special cu comercializarea bateriilor Rayovac pentru aparate (proteze) auditive.

Comandă acum baterii RAYOVAC pentru aparate (proteze) auditive nr. 675, 13, 312, 10 pe e-mail sau telefon. Cea mai bună calitate la cel mai bun preţ, oriunde în ţară. Livrare la domiciliu în maxim 3 zile de la comandă. Simplu şi comod.

Herasib srl
 • baterieauditiva.ro
  Accesorii proteze auditive, baterii auditive zinc aer, baterii, dopuri antizgomot - protectie, incarcatoare, acumulatoare - Accesorii proteze auditive, baterii auditive zinc aer, baterii, dopuri antizgomot. RAYOVAC - VARTA - REMINGTON
 • Centrul de protezare auditiva Audio Expert
  Auziti dar nu intelegeti ce auziti? Aveti nevoie de un volum la TV mai ridicat? Pentru a intelege o discutie, trebuie sa cititi pe buze? Nu auziti sunete indepartate? Aveti dificultati de auz intr-o discutie telefonica? Nu puteti depista sursa unor sunete? Ati lucrat intr-un mediu zgomotos fara protectie? Membrii familiei sau prietenii va spun la modul serios ca aveti probleme de auz? Atunci trebuie sa veniti la un consult auditiv.
 • heraindustrial.ro
  Rulmenti, curele, suruburi, semeringuri, etc... FAG - INA, CONTITECH, FREDINAND GROSSContacteaza compania

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Herasib SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Herasib SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Herasib SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.