Direct la continutul paginii »

Galaxy Termo Trading SRLDin dorinta de a proteja mediul inconjurator societatea SC GALAXY TERMO TRADING SRL vine in sprijinul dumneavoastra cu o gama variata de produse si solutii optime in epurarea apei menajere. Produsele noastre sunt insotite de declaratii de conformitate si carti tehnice in limba romana.

Sanatatea dumneavoastra este importanta si de aceea trebuie sa acordam o mare atentie pentru tratarea apelor menajere uzate (provenite de la baie si bucatarie) si a apelor vane (provenite de la vasul de WC).

Specialistii nostri folosesc  metode si tehnica performanta de ultima generatie, implementand produse de cea mai buna calitate si livrare, in  cel mai scurt timp posibil.

Produsele noastre, realizate din polietilena liniara reciclabila, au ca domeniu de aplicare: locuinte particulare, nuclee rezidentiale, restaurante, scoli, pensiuni, policlinici, macelarii, abatoare, producator de ulei, fabrici de sapun, spalatorii si parcari auto, garaje, piete, etc

- Fose Septice de tip IMHOFF. Sunt unitati de tratare primara, gen anaerob a apelor reziduale,.Asigura in mod natural, fara substante bioactivatoare, epurarea apei uzate pana la parametrii prevazuti in normele legale, in functie de numarul de utilizatori.

- Separator de ulei ECO DEO. Separatoarele de ulei se folosesc pentru a epura apele infestate cu uleiuri minerale neemulsionate si pentru a reintroduce apa in circuitul natural in scopul protejarii mediului.

- Separator de grasime ECO DIS. Se folosesc pentru indepartarea grasimilor neemulsionate din apele uzate, inainte de a fi evacuate in sistemul de canalizare.

- Ministatiile de epurare. Sistemele de epurare tip ”Noroi Activ” se bazeaza pe principiul biologico-oxidativ si sunt destinate tratarii apelor reziduale civile sau industriale cu precizarea ca acestea sa fie bio-degradabile.

- Rezervoare de dimensiuni mari. Sunt unitati de colectare si stocare pentru apa sau lichide alimentare, proiectate si confectionate astfel incat sa corespunda oricaror exigente, in mod exclusiv subteran.

- Rezervoare de suprafata
- Rezervoare subterane
- Rezervoare fibra de sticla
- Accesorii sisteme de epurare
- Vase decorative
- Tratamente enzimatice pentru conducte, canalizari, fose septice
- Degresanti, detergenti si decolmatanti enzimatici
- Bioactivatori
- Activatori biologici oxigen
- Deblocant reactivant oxigen pentru fose supraincarcate
- Fibre polipropilena pentru betoane , sape, dale, produse prefabricate, asfalt, bitum
- Detergenti; degresanti si decolmatanti enzimatici pentru industria alimentara
- Fibre polipropilena    100% vergina

 
SC Galaxy Termo Trading SRL
Adresa: Jud. Arges, Loc. Pitesti, Str. Targul din Vale (Str. Abatorului, nr. 1)Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Galaxy Termo Trading SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Galaxy Termo Trading SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Galaxy Termo Trading SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.