Direct la continutul paginii »

Frenocar PartsFrenocar Parts opereaza de multi ani în sectorul autovehiculelor industriale şi s-a nascut din dorinta de a satisface cerintele şi necesitatile pietei de autovehicule din România.

De la înfiintare şi pâna acum Frenocar Parts a avut o dezvoltare constanta reuşind sa fie cunoscuta în acest domeniu având cu clientii o relatie de încredere ce a fost consolidata datorita competentei şi dinamismului angajatilor sai care ofera servicii la înalt nivel profesional.

Din dorinta de a satisface exigentele clientilor şi a pietei care este în continua mişcare şi datorita creşterii şi dezvoltarii tehnologiei şi urmare a accentului ce se pune pe siguranta locurilor de munca, a fost necesar sa introducem pe piata un nou sector dedicat sculelor, utilajelor şi echipamentelor pentru ateliere de reparatii din toate sectoarele de activitate, pentru a veni în sprijinul lucratorilor din aceste ateliere.

Am fost ajutati în munca noastra de bogata experienta în materie pe care o are firma coordonatoare Frenocar Service, care are sediul în Italia şi ne bucuram de o buna colaborare cu furnizori recunoscuti pentru seriozitate şi încredere

.Avem posibilitatea de a satisface multiple exigente din activitatea de transporturi, ateliere de reparatii camioane şi autoturisme, concesionari de autocamioane, remorci şi semiremorci, agricultura, speditie, tinichigerii pentru autocamioane şi autoturisme, vulcanizari, ateliere de reparatii utilaj greu, cai ferate, etc.. Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Frenocar Parts se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Frenocar Parts in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Frenocar Parts, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.