Direct la continutul paginii »

BiosPet Shop SRLPetShop4You este alegerea ideala pentru animalele dumneavoastra: caini, pisici, pasari, pesti si rozatoare.
 
Incercand sa raspundem cat mai bine dorintelor si nevoilor iubitorilor de animale
am introdus serviciul de livrari express - livrarea produselor in ziua in care dati comanda am adunat cele mai bune si accesibile marci de mancare pentru caini, pisici, pasari, pesti si rozatoare (de ex. gasiti in acelasi loc hrana pentru caini superpremium Orijen, Acana, Arden Grange si Royal Canin), am dat posibilitatea celor care nu stu ce hrana sa aleaga sa ne contacteze telefonic pentru ca mancarea si accesorile de care aveti nevoie sa devina mai accesibile am eliminat taxa de transport pentru municipiul Bucuresti, iar in ceea ce priveste livrarea in alte localitati din tara am gasit solutii ieftine si rapide pentru a putea sa scurtam distanta dintre noi si animalutele dumneavoastra.
Si nu ne vom opri aici!
 
Petshop-ul nostru on line este creat de dumneavoastra pentru prietenii dumneavoastra necuvantatori. Asa ca pe masura ce vom primi sugestii de la dumneavoastra sau va veti exprima alte dorinte, nevoi, noi ne vom adapta acestora, imbunatatind serviciile noastre, adaugind marci de hrana uscata/umeda de care aveti nevoie si alte produse pe care le solicitati.
 

PetShop4You nu are pretentia de a deveni un petshop on line mare, ci un petshop ce satisface dorintele iubitorilor de animale si animalelor! Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale BiosPet Shop SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre BiosPet Shop SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii BiosPet Shop SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.