Direct la continutul paginii »

Epicor Software Corporation SRLEpicor oferă o nouă abordare asupra modului în care sunt proiectate, dezvoltate și utilizate sistemele de planificare a resurselor întreprinderii (ERP) și soluțiile software pentru afaceri, în general.

Deservind 33.000 de clienți din peste 150 de țări, software-ul ERP de la Epicor asigură un punct unic de responsabilitate, care determină o profitabilitate sporită, indiferent daca desfășurați afaceri la nivel local si regional sau global.

Produse si servicii: ERP Business software Solutii software pentru managementul afacerilor SCM MRP EPM BI EAS.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Epicor Software Corporation SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Epicor Software Corporation SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Epicor Software Corporation SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.498