Direct la continutul paginii »

Endor Diesel SRL



Service auto certificat Delphi Diesel Point. Oferim servicii de constatare defectiuni sistem de injectie si reparatii injectoare Common-Rail DELPHI si BOSCH montate pe: Dacia Logan, Renault, Ford, Hyundai, Mercedes, BMW, Volkswagen, Opel si multe alte mărci.

Firma noastra este dotata cu aparatura de ultima generatie capabila sa satisfaca majoritatea cerintelor pietei. Diagnoza si constatarea defectiunilor se realizeaza într-un mod profesionist, iar clientii nostri beneficiază de cele mai bune sfaturi din partea personalului cu o experienta de mai bine de 25 de ani in domeniu.

Suplimentar asiguram reparatii si pentru injectoarele si pompele de injectie clasice (mecanice). Calitatea serviciilor noastre ne-a transformat in ultimii zece ani într-un leader pe raza judetului Buzau, totul datorita faptului că suntem într-un proces de investitie continuu în echipamente performante care sa satisfaca noile si viitoarele cerinte ale pietei. 



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Endor Diesel SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Endor Diesel SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Endor Diesel SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.