Direct la continutul paginii »

Dynamic Carier SRLCompania Dynamic Carier a luat nastere din dorinta de a furniza clientilor nostri calitate si profesionalism in serviciile de recrutare, selectie si plasare personal:


1. Pachetul DC Business - recrutarea, selectia si plasarea de personal entry-level; middle-level; high-level, intocmirea fisei de post, coaching);
2. Pachetul DC Family  - recrutarea, selectia si plasarea de personal casnic: bone, menajere, ingrijitori persoane in varsta si consultanta familiala).
Cultura companiei Dynamic Carier este centrata pe posibilitatea de dezvoltare si afirmare profesionala si pe asigurarea serviciilor de calitate clientilor nostri.
Specialistii nostri sunt persoane tinere si dinamice, care se informeaza permanent, pentru a incheia fiecare situatie de angajare cu rezultatul Castig-Castig.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dynamic Carier SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dynamic Carier SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dynamic Carier SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Dynamic Carier SRL


36.259