Direct la continutul paginii »

Tianshi SRLCompania “TIANSHI” este un grup transnational, cu sediul central în capitala Chinei - Beijing (în centrul de afaceri Henderson), cu mai multe domenii de activitate. Compania fabrica în principal produse de inalta calitate cu o noua tehnologie, imbinind în acelasi timp cercetarea stiintifica, sanatatea, industria, comertul, educatia, cultura, serviciile, imobiliar, transporturile, turism, etc. (Compania întruneste peste 10 domeni de activitate, inclusiv institutul cosmetic “Tianshi”).

Tianshi a pus in practica experienta de peste 5.000 de ani a medicinii traditionale chineze, cu ajutorul noilor cercetari si tehnologii ale bioingineriei.

Iar în centrul de cercetare “Tianshi”, lucreaza oameni de stiinta chinezi dar si straini, precum si experti care au contribuit remarbile în domeniul biostiintei al medecinei occidentale sau chineze al nutritiei ori al unor domenii asemanatoare.

Tianshi” utilizeaza cele mai recente descoperiri stiintifice nationale si internationale. În domeniul suplimentelor nutritive, principala activitate a companiei Tianshi este fabricarea produselor cu scop curativ, cu întârziere a proceselor de îmbatrânire, ce inhiba si impiedica raspândirea cancerului, care trateaza diferite tipuri de diabet si de cancer, restabilesc functiile intestinelor, cu rezultate foarte bune la multe boli cronice si cele acute.

 Actiunea suplimentelor “Tianshi” insista asupra înlaturarea cauzelor boliilor. 

 Produsele ofera solutii, fara efecte secundare, pentru multe tipuri de afectiuni, chiar cele acute si cronice precum si bronho-pulmonare (astm bronsic, bronsita, sinuzita, laringita etc.), oncologice, cardiologice, diabetice, gastroenterologice, ginecologice, pediatrice, nefrologice si urologice, neuropshiatrice, metabolice, dermatologice, osteomusculare, hepatice înclusiv ciroza etc.

Dupa 15 ani de activitate, produsele “Tianshi” sunt prezente în peste 190 de tari. Tianshi a deschis reprezentante oficiale (filiale sau succursale) în 110 de tari, România fiind cea de-a 86-a tara.

Produsele companiei “Tianshi” au fost omologate de Ministerul Sanatatii la Institutul de Sanatate Publica in anul 2001.

Câteva recunoasteri si medalii primite de compania “Tianshi” si produsele sale:

1. Compania “Tianshi” a obtinut si Certificatul International de Calitate ISO 9002 precum si Calificarea sistemului “The U.S. Food and Drug Administration” - F.D.A. din Statele Unite ale Americii, care garanteaza în întreaga lume calitatea a produselor alimentare si farmaceutice.

2. În prezent, din 16 preparate de calciu (calciu ionic) ale corporatiei „Tianshi”, 13 au primit premii din partea Organizatiei Mondiale a Sanatatii, iar 8 dintre acestea  au primit medalii de aur.

3. În anul 1998, Grupul “Tianshi”  a fost premiat cu cea mai inalta distinctie: “Progresul în sanatatea omenirii”, de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tianshi SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tianshi SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tianshi SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.