Direct la continutul paginii »

Donis Srl SRLDONIS SRL a avut mai intai in vedere comercializarea produselor destinate alinarii suferintei bolnavilor si ingrijirii acestora. In fiecare an, compania s-a dezvoltat venind in intampinarea clientilor, oferindu-le in plus aparatura si instrumentar medical, consumabile, mobilier pentru dotari cabinete medicale, dezinfectanti.

Produse si servicii:fotolii, scaune rulante manuale, electrice, dispozitive recuperare, lifturi, rampe, produse de ingrijire la domiciliu, paturi electrice, saltele antiescara.

Produse:
-Accesorii Ingrijire
-Aparate Aerosoli
-Ciorapi Compresivi
-Consumabile
-Dispozitive Pentru Mers
-Diverse
-Echipament Lucru & Prot.
-Fotolii Rulante Accesorii
-Igiena Personala
-Instrumentar Medical
-Mama Si Copilul
-Mobilier Medical
-Masura Si ControlContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Donis Srl SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Donis Srl SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Donis Srl SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.