Direct la continutul paginii »

Digitech Sistem SRLMagazin online de bijuterii handmade, unicat, cu pietre semipretioase.

Pentru produsele comandate existente în stoc, livrarea se face în ziua următoare, în caz contrar se va efectua în termen de şapte zile. Livrarea se poate face cu servicii de curierat şi anume prin intermediul FanCourier.

În eventualitatea în care produsul achiziţionat prezintă vicii de fabricaţie, acesta va fi înlocuit cu un produs conform cu specificaţiile, cu condiţia notificării în scris a SC DigiTech Sistem SRL sau prezentarea la sediul societăţii cu produsul respectiv în termen de 48 de ore de la primirea produsului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Digitech Sistem SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Digitech Sistem SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Digitech Sistem SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Digitech Sistem SRL


33.599