Direct la continutul paginii »

Consult Ca Eurekas SRLEureka Reisen este o agentie de turism cu sediul in Timisoara, strada Vasile Alecsandri, nr.3, parter, care ofera servicii specializate atat pentru turismul de afaceri cat si pentru cel de relaxare sau tematic.


Legaturile puternice cu furnizori de servicii turistice atat din Romania cat si din intreaga lume, este garantia unor servicii de calitate prioritatea noastra fiind clienti si parteneri multumiti.


Agentia va ofera consultanta pentru gasirea variantei optime in ceea ce priveste programul solicitat (tariful, gradul de confort, ruta si serviciile auxiliare).Rezervari on line, telefonic, fax sau la sediul agentiei.

Agentia poate organiza la cerere conferinte, seminarii, cocktail-uri, intalniri de afaceri, etc oferind servicii specializate furnizate sau integrate: inchirierea locatiilor, dotari si servicii audio-video (videoproiectoare, retroproiectoare, flipchart-uri, instalatii de sonorizare, servicii de catering, cazare, transferuri la si de la aeroporturi in Romania si in stainatate, tururi si programe optionale, asistenta, etc).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Consult Ca Eurekas SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Consult Ca Eurekas SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Consult Ca Eurekas SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.787