Direct la continutul paginii »

Commita SRLSocietatea comerciala COMMITA SRL infiintata în anul 1992, are forma de proprietate privata, avand sediul în Baia Mare, B-d Unirii nr.53 Jud. Maramures, inregistrata la C.C.I. Maramures, Registrul Comertului sub nr. J 24/1641/ 1992, cod fiscal RO 2944668 are ca scop desfasurarea unor activitati profitabile care sa poata fi adaptate conditiilor locale, prin exploatarea cat mai eficienta a resurselor naturale existente în judet.

COMMITA SRL are un parc de autovehicule transport marfa de mare capacitate, si o hala destinata pentru service auto.

Experienta in transporturi de peste 35 de ani a fost factorul decisiv in alegerea transportului de marfuri auto in trafic intern si international .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Commita SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Commita SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Commita SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.964