Direct la continutul paginii »

Lazar Puscas Trans SRLLazar Puscas Trans si Lazar Company fac parte dintr-un grup de firme a carui principal obiect de activitate il constituie transportul intern si international de marfuri. Cele doua societati se situeaza in topul celor mai importante firme din acest domeniu, atat in judetul Salaj cat si in Romania.

Acest lucru se datoreaza calitatii serviciilor oferite clientilor, servicii care satisfac cele mai exigente cereri prin seriozitate si promptitudine.

In plus, grupul nostru de firme este interesat si deschis altor oportunitati de afaceri. In acest sens am conceput un plan de afaceri pus la dispozitia celor interesati accesand pagina oportunitati .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Lazar Puscas Trans SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Lazar Puscas Trans SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Lazar Puscas Trans SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.159