Direct la continutul paginii »

Cerdac SRLIncepnd cu 1999, ne-am remarcat datorita serviciilor prompte si atentiei la detalii. Principalele produse furnizate de compania noastra sunt: constructii de lemn, amenajari si rulote.

Cu un efectiv de 15 angajati, Cerdac S.R.L efectueaza executie case pe structura din lemn, rulote, scari, jardiniere, banchere, mese de terasa, mese de gradina. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora.

Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.

Cheia succesului nostru este o echipa experimentata, echipa ce asigura calitatea si valoarea unor produse marca Cerdac.

Regiunea Maramuresului este recunoscuta pe plan european pentru traditia prelucrarii lemnului si exact aceasta traditie ne-au ajutat sa asiguram o echipa formata din cei mai buni n domeniu pentru a va aduce n casa si n curte cele mai potrivite produse de lemn: case, rulote, mobilier sau elemente de amenajare ambientala.

Deoarece suntem convinsi ca fiecare client al nostru este important si merita ceea ce e mai bun, ne propunem ca fiecarei persoane ce apeleaza la serviciile noastre, sa furnizam produse unice si adaptate individualitatii acesteia. Majoritatea produselor noastre sunt concepute dupa proiectul clientului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cerdac SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cerdac SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cerdac SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.