Direct la continutul paginii »

SC MAGIC MYG SRL

Companie recomandata de e-oferta.ro
 • Produse excelente
 • Servicii de exceptie
 • Cele mai bune preturi

Bucuresti,

judeţul

B

31.221

 Infiintata in anul 1991, societatea Magic Myg S.R.L. isi desfasoara activitatea in domeniul importului si comercializarii produselor si accesoriilor de mobila, tapiterie, binale, constructii, organe de asamblare, stratificate si materiale pentru ambalat, avant o vasta experienta pe piata din Romania.

Firma noastra isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate la cele mai bune preturi, avand o echipa de 35 de angajati cu experienta in domeniu, acorandu-se o atentie deosebita instruirii personalului in vederea unei cat mai bune colaborari cu partenerii de afaceri.

Societatea Magic Myg colaboreaza cu cele mai importante firme producatoare din Romania, Turcia, Malaezia, China, Taiwan, Italia, Croatia, Grecia, Bulgaria si este distribuitor al firmei Feroneria Prod SA, practicand preturi de producator cu livrare din depozitul propriu.

Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.

Contactandu-ne, veti obtine suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

OBIECTIVE:

Ne propunem sa mentinem si sa perfectionam standardul in privinta calitatii, preturilor si seriozitatii relatiilor cu clientii nostri, precum si cu viitori potentiali clienti.

 Firma SC MAGIC MYG SRL, nu are momentan produse publicate pe site. Adaugarea de produse in catalogul de afaceri e-oferta.ro este gratuita si dureaza doar cateva minute.

Contacteaza compania SC MAGIC MYG SRL

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Datele de contact ale companiei

SC MAGIC MYG SRL

 • 0745230303

 • 021.233.11.25

 • perinul1@yahoo.com

 • B-dul Dimitrie Pompeiu, nr.5D, sector2 , Sector 2, Bucuresti