Direct la continutul paginii »

Calea Dragonului SRLSuntem o companie importatoare pentru produse decorative din India Pakistan Philipine Indonesia China.

CALEA DRAGONULUI s-a format ca o replica la imensitatea credintelor vechi asiatice producatoare a unor artefacte de o valoare artistica si filozofica greu de depasit in zilele noastre.

Avem un stoc pemanent de circa 10000 asemenea produse, pe care le oferim la vinzare en-gross.

Preturile afisate se refera la vinzare cu amanuntul, Preturile de en gross sunt in general cu 30% mai mici.

La produsele din piatra exista diferente fata de poze,diferente ce se datoresc unicitati acestora,deci cerem intelegerea clientilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Calea Dragonului SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Calea Dragonului SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Calea Dragonului SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.391