Direct la continutul paginii »

Contempo Souvenir SRLCeea ce isi propune firma Contempo Souvenir S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca suveniruri, sticla murano, bijuterii swarovski. Compania noastra are un personal de 3 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania.

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In firma Contempo Souvenir S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Contempo Souvenir SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Contempo Souvenir SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Contempo Souvenir SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.076