Direct la continutul paginii »

Building International Group 2000 SRLFirma noastra are o capacitate de reconditionare de 1000 paleti/zi si dispune de un stoc permanent de 25000 paleti in vederea comercializarii.

O activitate importanta a societatii noastre este achizitionarea ambalajelor din lemn de la persoane fizice sau juridice, in prezent, avem capacitatea de acoperire cu mijloace de transport proprii pe teritoriul Romaniei.

BIG 2000 SRL are locatia in BORLESTI ,Jud. ARGES, ca obiect principal de activitate reconditionarea ambalajelor din lemn, cu precadere paleti.

Deasemeni,prestam servicii de reciclare a paletilor uzati prin reconditionarea acestora ,reintroducandu-i in circuitul de productie,in acest fel facandu-se o economie importanta de timp si bani.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Building International Group 2000 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Building International Group 2000 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Building International Group 2000 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.077