Direct la continutul paginii »

YLI Eternit Acces SRL

Companie recomandata de e-oferta.ro
 • Produse excelente
 • Servicii de exceptie
 • Cele mai bune preturi

Cluj,

judeţul

CJ

88.194

YLI este o companie romaneasca cu sedii in Cluj si Budapesta, importator si distribuitor de sisteme si subansamble pentru control acces si securitate. YLI a luat fiinta in 2006 la Cluj cu intentia de a acoperi o nisa pe piata sistemelor de control acces, si anume aceea a magnetilor de forta  pe care i-am importat inca de la inceput, devenind distribuitori unici ai brandului YLI pentru Romania si Ungaria.

Pornind de la premiza satisfacerii unei cereri de nisa pentru electromagnetii de forta, si pe baza cererilor primite de la clienti,  YLI si-a marit constant gama de produse, adaugand la gama initiala: modele noi de electromagneti de forta, bolturi electrice, cititoare si controlere de acces RFID, surse de alimentare, butoane si contacte magnetice, yale electromagnetice, amortizoare, manere, sisteme de control acces hotelier, sisteme de control acces biometric, sisteme de pontaj (biometrice si RFID), cilindri electronici, sisteme de apel wireless, bariere auto si turnicheti.

In prezent, activitatea YLI  este preponderent business-to-business, deservind o baza de mai mult de 500 de clienti persoane juridice din Romania si mai mult 200 de clienti persoane juridice din Ungaria. Comenzile se onoreaza imediat, cu livrare in 24-48 de ore prin curierat, oriunde in tara.

YLI si-a propus si a promis clientilor, inca din 2006, oferirea unor produse de calitate, la preturi competitive pe piata, precum si angajarea disponibilitatii maxime fata de client, atat in faza de comanda cat si in faza de suport.  Toti clientii nostri beneficiaza de suport tehnic gratuit 24/7 pentru oricare din produsele achizitionate.


  yli-eternit-acces-srl
  Bolt electric de inalta siguranta cu actiune magnetica, monitorizare ... - Utilizare: in sisteme de control acces, se monteaza incastrat/aplicat la usi din lemn, metal, termopan, sticla, usi anti-foc. Consum: ...
  yli-eternit-acces-srl
  Pachet de 200 cartele ABK-1001EM (125KHz) - Dimensiuni: 86x54x0,8 mm
  yli-eternit-acces-srl
  Terminal de control acces cu cartele de proximitate si amprente (fara ... - Terminal de control acces cu cartele de proximitate si amprente (fara functie de pontaj); stand-alone Alimentare: 12 Vcc
  yli-eternit-acces-srl
  Terminal de control acces cu cartele de proximitate si amprente (fara ... - Terminal de control acces cu cartele de proximitate si amprente (fara functie de pontaj); stand-alone Capacitate: 1500 amprente, ...
  yli-eternit-acces-srl
  Transmitator suplimentar pentru telecomenzi - Buton suplimentar pentru telecomanda ABK-400
  yli-eternit-acces-srl
  Yala electromagnetica aplicabila cu memorie mecanica - YX-09 - Montare universala: stanga sau dreapta; Deschidere: butuc cu 3 chei in exterior/buton in interior (deschidere manuala sau electrica 12Vcc)
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Contacteaza compania YLI Eternit Acces SRL

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Datele de contact ale companiei

YLI Eternit Acces SRL

 • 0364262988

 • 0364262990

 • office@electromagneti.ro

 • Str. HAIDUCULUI Nr. 3A , Cluj-Napoca, Cluj