Direct la continutul paginii »

Cabinet de avocatura - KRISTI-RUDOLF MITONCabinetul nostru de avocatura din Iasi Miton are menirea exclusiva de a va oferi consultanta juridica, asistenta juridica si reprezentare juridica in Iasi si nu numai pentru orice problema juridica aparuta.

Cabinetul nostru de avocatură are menirea exclusivă de a vă ajuta în orice problemă juridică apărută, de a vă reprezenta, asista ori consilia în chestiuni juridice de orice natură. Serviciile oferite de noi sunt destinate atât cetăţenilor români din ţară şi străinătate (diasporă), cât şi cetăţenilor străini.

Biroul nostru de avocatură se află situat în Iaşi, în apropierea Palatului de Justiţie şi asigură servicii de asistenţă şi consultanţă juridică, reprezentare juridică in fata instantelor judecătoreşti din Iasi si din Romania, autoritatilor centrale si locale, institutiilor publice sau private, oricăror alte persoane de drept public sau privat, precum şi în faţa organelor de politie si ale parchetelor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cabinet de avocatura - KRISTI-RUDOLF MITON se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Cabinet de avocatura - KRISTI-RUDOLF MITON in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cabinet de avocatura - KRISTI-RUDOLF MITON, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.