Direct la continutul paginii »

Awa Rolls Plus SrlSuntem pe piata din 1992, producand jaluzele de la inceputul activitatii , firma face productie in colaborare cu parteneri din europa.

Oferta noastra cuprinde o gama variata de produse si materiale textile incercand sa fie atinse preferintele cele mai diverse, va veti putea convinge vizitandu-ne la sediul nostru sau rasfoind paginile acestei prezentari.

Materia prima folosita la realizarea produselor este din import ( Suedia / Italia / Olanda / Germania ) produsele fiind la nivelul standardelor de calitate europene.

Jaluzelele verticale dau o nota de modernism atat locuintei dumneavoastra cat si biroului, reprezentand un produs polivalent pe care il puteti adapta in functie de preferinte datorita gamei sortimentale variate de materiale textile si culori pe care firma noastra vi le pune la dispozitie.

aluzelele orizontale sunt jaluzele de aluminiu si storuri venetiene . Ele sunt produse cu aluminiu de import, de o calitate excepţionalã şi asigurã un finisaj complet pentru lucrãrile de amenajãri interioare si decoratiuni interioare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Awa Rolls Plus Srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Awa Rolls Plus Srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Awa Rolls Plus Srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.