Direct la continutul paginii »

Ofensive Impex SrlOFENSIVE srl ofera sprijin profesional pentru organizarea la cel mai inalt nivel a unei game largi de evenimente de prestigiu ( petreceri de reprezentata si/sau personale, cine “Gran Galà” si de lucru, prezentari de moda, amenajari interioare si exterioare, etc. ). OFENSIVE srl este un partener de incedere deopotriva pentru institutiile statului, societati comerciale sau persoane fizice.

Indiferent daca se are in vedere organizarea unui spectacol de anvergura sau a unei petreceri restranse, experienta profesionala impreuna cu numeroasele combinatii de corturi ce le putem pune la dispozitie, garanteaza organizarea si desfasurarea evenimentelor la cel mai inalt standard.

Organizarea de evenimente si festivitati in corturi de lux este o oportunitate relativ noua in tara noastra, insa in tarile occidentale aceasta reprezinta o alternativa viabila a locatiilor clasice (restaurante, baruri, sali de spectacol , etc .) asigurand un standard ridicat de calitate cu costuri minime. In acest sens OFENSIVE srl va propune solutii deosebit de avantajoase pentru o ambianta eleganta si plina de stil, oferindu-va in acelasi timp flexibilitate si libertate totala in alegerea momentului si a locatiei evenimentul propus.

Sistemele de corturi sunt construite pe structura metalica. Grosimea elementelor de sustinere difera in functie de dimensiunea cortului, pentru a-i conferi stabilitate si durabilitate. Sistemul de acoperire este alcatuit din materiale ce nu intretin focul si poate fi furnizat într-o gama larga de culori, in functie de exigentele dumneavoastra. Modul de concepere al spatiilor depinde de scopul si amploarea evenimentului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ofensive Impex Srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ofensive Impex Srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ofensive Impex Srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.