Direct la continutul paginii »

AutoTrans Calatori Filaret SAFILARET  Compania noastra este specializata in transportul intern si international de calatori si colete ,posedam un parc de autocare corespunzator ( cea mai moderna flota de autocare VOLVO din Romania ) pentru calatorii de agrement comode si in deplina siguranta . Lunga activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti !

Curse internationale regulate din toate orasele din Romania  .  IASI ,TG-FRUMOS  –  GRECIA (CRETA) spre  orasele : Salonic  ,Atena , Pireas, Iraklion , Rethimno , Hania   , Hersonissou,  Malia , ,Ayos  Nicolaos , Ierapetra  , Sitia) .   ITALIA ,FRANTA ,SPANIA , ANGLIA in toate  orasele .CURSA INTERNA SUCEAVA -BUCURESTI plecari  zilnice .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale AutoTrans Calatori Filaret SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre AutoTrans Calatori Filaret SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii AutoTrans Calatori Filaret SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.