Direct la continutul paginii »

Adr DiandiFirma Adr Diandi SRL este mandatata pentru efectuarea de inspectii tehnice ADR la vehiculele care transporta marfuri periculoase in conformitate cu Acordul European ADR.

Vindem echipamente pentru dotarea vehiculelor care transporta marfuri periculoase: Trusa ADR; placute cu nr. ONU si etichete de pericol, kit-uri si covor de cauciuc pentru evitarea scurgerilor de produse periculoase in canalizare (cerute pentru cls.3,4.1,4.3,8 si 9), etc.

Efectuam omologari, autorizari, reparatii, echipari si amenajari pentru astfel de vehicule. Executam suduri mig - mag si wig (tig) in otel, otel inox si aluminiu.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Adr Diandi se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Adr Diandi in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Adr Diandi , care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.