Direct la continutul paginii »

Romfracht SRLSocietatea noastra distribuie tratamente pentru apele reziduale si menajere din latrine, haznale, fosele septice, statii de epurare. 

Produsele distribuite de noi sunt biologice, enzimatice, mai precis si sunt dedicate (personalizate) pe domenii de utilizare, adica pe elementele ce se doresc a fi neutralizate.

(Dejectii umane, dejectii animale, compost, ape reziduale din industria alimentara , carmangerii, brutarii, restaurante, fabrici de sucuri si conserve, etc.).

Distribuim produse de curatenie atat individuale cat si industriale ( ferme agrozootehnice) chimice, biochimice si biologice acestea din urma contribuind, prin utilizarea lor, la preepurarea apelor reziduale si menajere.

Impact pozitiv asupra mediului, nonagresive , noncorozive.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Romfracht SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Romfracht SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Romfracht SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.