Direct la continutul paginii »

Antel NTW SRLComercializeaza instaleaza pune in functiune si intretine echipamente de telecomunicatii nec si retele date voce.

Gama de produse comercializata de societatea noastra este de ultima generatie ,care poate satisface cele mai exigente cereri,de la echipamente mici 3 linii de oras si 8 linii interne,echipamentele sunt extensibile IPC100 plecind de la capacitatea enuntata mai sus si poate ajunge la o capacitate clasica de  27 linii analogice de oras si la 72 linii interne hibride, pe acelasi port poate functiona un telefon analogic sau un telefon digital (PROPIETAR) singura diferenta fiind numarul de fire pe care se instaleaza aparatul.

Telefoanele analogice functioneaza pe 2 fire(o perche) iar telefoanele digitale functioneaza pe 4 fire (doua perechi) aparatele fiind dedicate sistemului respective (telefoane propietar).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Antel NTW SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Antel NTW SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Antel NTW SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.