Direct la continutul paginii »

Wireless Market Sistem SRLAsa cum sugereaza si numele, ne concentram asupra comunicatiei de date mobile, domeniu in care dorim sa oferim clientilor nostri servicii complexe din punct de vedere profesional.

Compania noastra este lider de piata in domeniul mentionat. Prin realizarile noastre suntem in continua crestere economica. Dintre clientii nostrii fac parte furnizorii de servicii de telefonie mobila nationala, si totodata dispunem si de o baza semnificativa de parteneri in domeniul automatizarii industriale, supravegherii de la distanta, culegerii datelor de la distanta, dezvoltarii, utilizarii comunicatorilor. in urma dezvoltarilor efectuata pana acum am acumulat un bagaj insemnat de cunostinte de specialitate.

Societatea noastra este partenerul unor producatori straini renumiti, activitatea noastra nu se limiteaza doar la comercializarea aparatelor ea cuprinzand si activitati tehnice aferente.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Wireless Market Sistem SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Wireless Market Sistem SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Wireless Market Sistem SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Wireless Market Sistem SRL


32.895