Direct la continutul paginii »

Explore Travel SRLTara de frontiera a Europei, taram al contrastelor – asta este viziunea noastra asupra Romaniei.

1. Turism activ: drumetie, catarare, bicicleta, calarie

2. Tururi tematice: viata in satele romanesti autentice, mestesuguri traditionale, lectii de gastronomie romaneasca si degustare de vin si palinca; lectii de pictura cu profesor in cetatile medievale din Transilvania

3. Tururi pentru companii: tururi agricole si forestiere organizate pentru asociatii, universitati si fermieri individuali, precum si Team Building.

De asemenea calatoriile va permit interactiunea cu natura si cu oamenii intalniti, fara insa a avea un impact negativ asupra mediului. Pe cat posibil folosim bunuri si servicii oferite de localnici, pentru a avea un aport cat de mic la pastrarea si dezvoltarea comunitatilor locale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Explore Travel SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Explore Travel SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Explore Travel SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.405