Direct la continutul paginii »

Promedivet SRLS.C. PROMEDIVET S.R.L. Sovata s-a înfiinţat în 1999, având ca activitate de bază Activităţi sanitar-veterinare, ce se desfăşoară în 2 Cabinete veterinare şi 3 Farmacii veterinare situate în judeţul Mureş.

Începând din anul 2002 s-a înfiinţat o secţie de producţie de Produse de Uz Veterinar, care şi-a început activitatea cu produse de acvaristică şi suplimente nutritive destinate animalelor de companie.

Treptat gama de produse s-a diversificat, pe lângă suplimentele nutritive şi produsele cosmetice de uz veterinar se produc şi produse Biocide (Raticide, Insecticide şi Dezinfectanţi) precum şi Detergenţi şi Produse Cosmetice de uz uman. Produsele sunt Avizate şi Notificate pe teritoriul ţării.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Promedivet SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Promedivet SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Promedivet SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.472