Direct la continutul paginii »

Lista produse Cabana Valea Rasnoavei

  1. Cabana-valea-rasnoavei

    Cazare la munte Cabana Valea Rasnoavei/ Predeal - Cheile Rasnoavei/ Brasov
    Cabana noastra este deosebit de curata, luminoasa şi spaţioasa, are o camera de zi si bucatrie “open space” si este formata din 6 dormitoare cu baie (capacitate de 12 persoane, cu posibilitati de suplimentare) din care o camera este amplasata la parter, din caramida şi 5 dormitore din lemn masiv, toate ...


    1. (2)


Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cabana Valea Rasnoavei in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cabana Valea Rasnoavei, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Cabana Valea Rasnoavei

Cabana noastra, deosebit de curata, luminoasa, spatioasa, calduroasa si primitoare. Accesul la Cabana ``Valea Rasnoavei`` se face din Drumul National 73 A - Predeal-Paraul Rece-Rasnov - pe un drum carosabil care se ramificã spre est, spre Coltii Cheii (Cheile Rasnoavei). De asemenea, de la Predeal - Zona Trei Brazi se poate ajunge pe potecile marcate cu triunghi albastru si triunghi galben, iar de la halta Timisu de Sus pe triunghi rosu. Cabana La Munte Valea Rasnoavei este disponibilä pentru grupuri.


32.298