Direct la continutul paginii »

Cazare la munte Cabana Valea Rasnoavei/ Predeal - Cheile Rasnoavei/ Brasov

Cazare la munte Cabana Valea Rasnoavei/ Predeal - Cheile Rasnoavei/ Brasov

Cabana noastra este deosebit de curata, luminoasa şi spaţioasa, are o camera de zi si bucatrie “open space” si este formata din 6 dormitoare cu baie (capacitate de 12 persoane, cu posibilitati de suplimentare) din care o camera este amplasata la parter, din caramida şi 5 dormitore din lemn masiv, toate tratate ecologic, care va asteapta. Are covoare traditionale şi este complet echipata pentru menaj, cu plita si cuptor cu gaze, frigider si congelator, cuptor cu microunde, filtru de cafea, prajitor de paine, pahare, vesela din ceramica, tacâmuri, oale si tigai - aceasta este "menaj cabana".

Pentru confortul dumneavoastră personal, cabana are sapun de vase, sapun de mâni, sampon si uscător de păr. Cabana are zona sa de gazon propriu cu masă de picnic de unde vă puteţi bucura de o privelişte magnifică.

Cabana are propria ei soba cu plita pe lemne si propriul ei loc de facut gratar cu lemne, in aer liber. Puteţi aduce propriul lemne de foc sau zilnic gasiti la fata locului o cutie cu lemne din partea gazdei.

Locul nostru de relaxare si recreere este situat convenabil, aproape central şi in apropiere de cele mai multe oraşe mari cu facilităţile lor şi atracţiile turistice, cum ar fi Predeal, Brasov, Poiana Brasov, Rasnov, unde gasiti restaurante, cinematografe şi mall-uri.

Camera de zi, pentru oaspeţii noştri, dispune de un de televizor cu programe transmise prin satelit - Digi TV, DVD-ul cu sonorizare, bibliotecă de cărţi si reviste, jocuri şi puzzle-uri. Stai pe spate şi te relaxezi pe canapea si fotoliile din bumbac, confortabile şi elegante.

De asemenea, Terasa punte este complet mobilata şi acoperita, toate acestea sunt pentru a te bucura, a citi o carte, a sta la povesti cu prietenii, a admira frumoasa grădina de flori, sa te bucururi de privelistea muntelui sau pur si simplu sa-ti ridici privirea la stele.

Proprietatea întreaga se afla in rezervatia Postavaru (Cheile Rasnoavei) care este alcătuită în principal din pădure, cu unele trasee montane care va conduc la cascade frumose si mici, unde veţi găsi pesteri abandonate, dar mari şi multe alte semne ale vieţii sălbatice.

Cabanä La Munte Valea Rasnoavei este disponibilä pentru grupuri.   Contacteaza firma


Vizualizare profil companie: Cabana Valea Rasnoavei


Resurse web Cazare la munte Cabana Valea Rasnoavei/ ...

  - Edrich - Vanzarea de utilaje si echipamente pentru constructii: excavatoare, buldoexcavatoare, buldozere, autobetoniere, gredere, incarcatoare frontale: BENFRA, JCB, ...

  - canapeleonline - magazin virtual de canapele si fotolii

  - Rent a car Cluj, car rental, inchirieri masini Cluj - Menuett SRL - Rent a car services in Cluj - Menuett offers you car rental and hire in Cluj-Napoca. You can rent the car directly from the Cluj-Napoca Airport. The cars for ...

  - Sfera - Sfera comercializeaza sudura ESAB, taiere oxigaz GCE, generatoare GenSet, abrazive KLINGSPOR, compresoare KAESER, instalatii de ridicat, scule. Proiecteaza ...

  - BlonduMp3 - Cea mai mare varietate de muzica de la Radio STAR incoace :))

  - Cresterea ciupercilor comestibili - consultanta in domeniul agricol - Consultanta gratuita si contra cost referitoare la infiintarea fermelor de ciuperci in Romania, prin fonduri nerambursabile SAPARD
Momentan nu exista produse similare
733