Direct la continutul paginii »

WC Ecologice


Oferim spre inchiriere wc-uri ecologice cu design placut, cabinele fiind special construite pentru a facilitata curatarea. Cabina este prevazuta cu grile de aerisire, special realizate pentru a permite circulatia aerului fara a permite patrunderea insectelor in cabina. WC-urile ecologice sunt confectionate din polietilena cu densitate mare, tratata special, in vederea protejarii peretilor de actiunea razelor ultraviolete.

Dupa ce au fost tratati chimic, peretii nu se decoloreaza pentru o perioada lunga de timp.Peretii wc-urilor ecologice sunt plani, pentru o intretinere cat mai usoara. Dupa vidanjarea rezervorului, in vasul colector, odata cu apa, se introduce o substanta de tratare a dejectiilor, pentru ca wc-ul ecologic sa fie din nou utilizat in conditii optime.

Operatia de curatare a wc-urilor ecologice se incheie cu pulverizarea un produs odorizant pe peretii cabinei.Toate wc-urile ecologice dispun de sistem de aer conditionat.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Vip Event Facilities SRLCompania noastra este specializata in toalete ecologice mobile de lux. Va oferim toalete mobile comparabile cu toaletele dintr-un hotel de lux. Sunt ideale pentru ocazii speciale si pentru orice fel de eveniment VIP in aer liber. Noi va inchiriem toaletele VIP care asigura tot confortul invitatilor dvs. Va oferim servicii de calitate pentru ziua nuntii dvs. Stim cat de mult conteaza ca aceasta zi sa fie perfecta. Suntem siguri ca ati ales cu grija ce serviti invitatilor dvs. De aceea va ...

83
  1. Toalete Ecologice


    Toalete Ecologice - Pentru confectionarea toaletelor ecologice se utilizeaza polietilena de densitate mare tratata special pentru a face fata actiunii razelor ultraviolete. In urma acestui tratament, aceasta nu se decoloreaza chiar daca sunt expuse in zone cu temperaturi ridicate.Inchiriem toalete ecologice cu design placut, ...

Vizualizare profil companie: Vip Event Facilities SRL