Direct la continutul paginii »

Toalete Ecologice






Pentru confectionarea toaletelor ecologice se utilizeaza polietilena de densitate mare tratata special pentru a face fata actiunii razelor ultraviolete.

In urma acestui tratament, aceasta nu se decoloreaza chiar daca sunt expuse in zone cu temperaturi ridicate.Inchiriem toalete ecologice cu design placut, pereti plani pentru a facilita curatarea, grile de aerisire ce permit circulatia aetului fara a permite patrunderea insectelor in cabina.In urma efectuarii operatiei de vidanjare, rezervorul colector este spalat si igienizat utilizand solutii chimice speciale.

Dupa ce rezervorul a fost vidanjat in vasul colector este introdusa o substanta pentru tratarea dejectiilor, pentru o noua utilizare a toaletei in conditii adecvate. Pentru a finaliza operatia de curatare a toaletei ecologice, pe peretii cabinei se pulverizeaza un produs odorizant.Toate toaletele ecologice dispun de aer conditionat.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Vip Event Facilities SRL



Compania noastra este specializata in toalete ecologice mobile de lux. Va oferim toalete mobile comparabile cu toaletele dintr-un hotel de lux. Sunt ideale pentru ocazii speciale si pentru orice fel de eveniment VIP in aer liber. Noi va inchiriem toaletele VIP care asigura tot confortul invitatilor dvs. Va oferim servicii de calitate pentru ziua nuntii dvs. Stim cat de mult conteaza ca aceasta zi sa fie perfecta. Suntem siguri ca ati ales cu grija ce serviti invitatilor dvs. De aceea va ...

140
Firma Vip Event Facilities SRL nu are alte produse publicate, in afara de cel afisat.



Vizualizare profil companie: Vip Event Facilities SRL