Direct la continutul paginii »

Vopsea Clorcauciuc pentru piscineGalerie foto

Vopseaua Clorcauciuc oferita de compania noastra este un produs monocomponent, profesional, pe baza de emulsii de cauciuc clorurat (tip Clortex, Pergut, Alopren), pigmenti, aditivi, plastifianti si solventi specifici.

Produsul, foarte rezistent atat la apa cat si la frecare sau abraziune, are ca destinatie principala utilizarea pentru acoperirea interioara a piscinelor sau a bazinelor din beton, dar si vopsirea pardoselilor din beton, fie pentru protejare, fie doar pentru marcare. Vopseaua Clorcauciuc poate fi colorata in orice nuanta a cartelei RAL.

Caracteristicile principale ale Vopselei Clorcauciuc
- Aplicare usoara;
- Etalare de exceptie;
- Duritate buna;
- Flexibilitate mare;
- Durabilitate mare;
- Orice culoare RAL;
- Putere mare de acoperire;
- Aderenta ridicata la suport grunduit;
- Rezistenta mare la intemperii factori chimici, frecare.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati sectiunea de informatii suplimentare.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Tafi Trade SRLInfiintata in 2004 Tafi Trade este o firma romaneasca cu capital integral privat, care ofera produse si servicii in domeniul vopselurilor avand ca scop aducerea de plus valoare clientilor sai. Echipa Tafi Trade prin experienta sa de peste 10 ani si prin informatiile de ultima generatie va poate ajuta in cresterea productivitatii si optimizarea costurilor prin alegerea unor sisteme de vopsire adecvate afacerii dvs. Venim in intampinarea nevoilor dvs. atat cu produse si tehnologii cat si cu ...

74
 1. Grund alchidic cu uscare rapida pe baza de fosfat de zinc


  Grund alchidic cu uscare rapida pe baza de fosfat de zinc - Se foloseste ca grund pentru structurile din otel si aluminiu in medii moderate si neagresive.

 2. Vopsele pe baza de PVC


  Vopsele pe baza de PVC - Sistemele de acoperire pe baza de PVC sunt utilizate in acoperiri unde este necesara o rezistenta chimica crescuta. Aceste produse de acoperire sunt caracterizate de luciu inalt si uscare rapida. APLICA?II: instalatii de galvanizare, piscine si echipamente industriale pentru fabricile de bere.

 3. Vopsea poliuretanica biocomponenta


  Vopsea poliuretanica biocomponenta - Vopseaua Poliuretanica Bicomponenta este un produs profesional pe baza de rasini poliuretanice, pigmenti si solventi organici, ce reticuleaza cu poliizocianati ca intaritor, cu aspect decorativ deosebit si rezistenta mare. Avantajele folosirii acestui produs sunt: - Aderenta excelenta la suport;

 4. Vopsea intumescenta (ignifuga)


  Vopsea intumescenta (ignifuga) - Vopsea intumescenta (ignifuga) pe baza de solvent sau apa sub influenta caldurii se transforma intr-un strat protector din spuma care protejeaza pentru o anumita perioada de timp structura metalica de efectul temperaturilor ridicate. Poate fi utilizat in spatii interioare cat si exterioare. Utilizarea sa este ...

 5. Grund epoxidic imbogatit cu zinc


  Grund epoxidic imbogatit cu zinc - Ca grund imbogatit cu zinc pe otel curatat prin sablare. acest grund este utilizat in combina?ie cu sisteme de acoperire avansate pentru a imbun?tati protec?ia anticoroziv?.

 6. Grund cu scop general, anticoroziv, pentru exploatare


  Grund cu scop general, anticoroziv, pentru exploatare - Grund cu scop general, anticoroziv, pentru exploatare in conditii grele: 1. Ca strat primar intr-un sistem multistrat. 2. Ca strat unic pentru protectie pe termen lung a otelului expus in mediu coroziv de la mediu la sever. Rezistent la temperaturi de uscare ciclice de pana la 400 C.

Vezi Vopsea Clorcauciuc pentru piscine in catalogul online de produse al Tafi Trade SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Tafi Trade SRL