Direct la continutul paginii »

Plicuri PersonalizateGalerie foto

Tipurile de plicuri  care sunt deja formate vor putea fi personalizate numai digital pe print negru sau color.  Aveti posibilitatea de a personaliza chiar si plicuri cu fereastra. Cel mai recomandat este sa personalizati plicurile in cazul existentei unei machete simle gen logo + textul si adresa expeditorului.

Pentru acest serviciu este eliminata conditia tirajului minim.

Inca de la tiparirea colii ele sunt personalizate, fiind recomandat acest proces inca din tipar, in cazul in care grafica propusa are un grad de acoperire mai mare de 30% sau design-ul grafic implica culori speciale (argintiu, auriu sau Pantone).

Se mai recomanda tiparirea si personalizarea plicurilor in cazul in care designul propus de dumneavoastra atinge marginile plicului.

Puteti optine formate atipice speciale care va vor intari identitatea vizuala corporate a societatii dumneavoastra. Datorita obtinerii unei forme speciale, veti putea atrage noi clienti, insa pentru un impact mai mare se pot folosi harti speciale(texturate, natur, colorate in masa, etc.) sau finisari speciale (plastifiere, lacuire selectiva, embosare), ce vor aduce ceva unic, iar destinatarul va fi mai interesat de continutul acestuia.

Pentru plicuri tiparite insa exista un tiraj minim de 1000 de plicuri per comanda.

Plicurile mai pot fi personalizare si prin adaugarea de date variabile, in principal pentru comunicari cu caracter comercial. Prin job-ul de mailing se pot printa orice date variabile doriti.

Se mai ofera si servicii de Billing Print cu date variabile.

Pentru mai multe detalii accesati linku-ul Plicuri Personalizate.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Global Print BDV SRLTiparim la timp! Atunci cand termenele devin stresante Global Print livreaza la timp produse de tipar, print publicitar(mape, pliante, cataloage, postere, etc), ambalaje(inclusiv microondul), etichete flexo, tipizate cu elemente grafice de siguranta, facturi, chitante, ambalaje, plicuri. Global Print ofera reale solutii de marketing si comunicare prin parcurgerea tuturor etapelor impuse de un marketing de succes. Sunt asigurate servicii de mailing, billing -print digital date ...

90
  1. Creatie Grafica


    Creatie Grafica - O grafica reusita dar originala va reusi sa aduca succes firmei dumneavoastra, si totodata si o buna conturare a identitatii companiei. Va determina clientii sa aiba o alta perceptie despre valorile si serviciile oferite de dvs. In conceperea graficii se pot folosi diferite tehnologii, grafica 2D, sau 3D, ...

Vizualizare profil companie: Global Print BDV SRL