Direct la continutul paginii »

Creatie GraficaGalerie foto

O grafica reusita dar originala va reusi sa aduca succes firmei dumneavoastra, si totodata si o buna conturare a identitatii companiei. Va determina clientii sa aiba o alta perceptie despre valorile si serviciile oferite de dvs.

In conceperea graficii se pot folosi diferite tehnologii, grafica 2D, sau 3D, desen grafic de mana si chiar sedinte foto.

Pentru toate aceste proiecte se va stabili un "Dead Line" ce va fi respectat, iar la cererea clientului se pot face contra cost 5 concepte grafice..

Mai multe detalii gasiti aici: Servicii Creatie Grafica.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Global Print BDV SRLTiparim la timp! Atunci cand termenele devin stresante Global Print livreaza la timp produse de tipar, print publicitar(mape, pliante, cataloage, postere, etc), ambalaje(inclusiv microondul), etichete flexo, tipizate cu elemente grafice de siguranta, facturi, chitante, ambalaje, plicuri. Global Print ofera reale solutii de marketing si comunicare prin parcurgerea tuturor etapelor impuse de un marketing de succes. Sunt asigurate servicii de mailing, billing -print digital date ...

118
Firma Global Print BDV SRL nu are alte produse publicate, in afara de cel afisat.Vizualizare profil companie: Global Print BDV SRL