Direct la continutul paginii »

Marker pentru textile, varf rotund 0.7mm, corp metalic, ARTLINE 750 - albastruGalerie foto


Corp din aluminiu; capac in culoarea scrierii.
Varf rotund cu grosime de scriere de 0,7 mm.
Cerneala cu uscare rapida si rezistenta mare la apa .
Cerneala nu se imprastie pe material si nu se decoloreaza prin spalari repetate.
Ideal pentru desene si diverse texte.
Ambalare: 12 buc/cutie.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

13
 1. Permanent marker varf lung, 1,0mm, corp metalic, ARTLINE 710 - negru


  Permanent marker varf lung, 1,0mm, corp metalic, ARTLINE 710 - negru - Special pentru marcarea locurilor greu accesibile. Varful poate fi inlocuit. Varf rotund cu scriere de 1 mm. Uscare rapida si rezistenta la apa. Corp din plastic, capac in culoarea scrierii. Ambalare: 12 buc/cutie.

 2. Permanent marker varf rotund, 1.5mm, corp metalic, ARTLINE 70 - violet


  Permanent marker varf rotund, 1.5mm, corp metalic, ARTLINE 70 - violet - Corp din aluminiu; capac in culoarea scrierii. Varf rotund cu grosime de scriere de 1,5 mm. Uscare rapida si rezistenta la apa. Ambalare: 12 buc/cutie.

 3. Permanent marker varf rotund, 1.5mm, corp metalic, ARTLINE 70 - verde


  Permanent marker varf rotund, 1.5mm, corp metalic, ARTLINE 70 - verde - Corp din aluminiu; capac in culoarea scrierii. Varf rotund cu grosime de scriere de 1,5 mm. Uscare rapida si rezistenta la apa. Ambalare: 12 buc/cutie.

 4. Whiteboard marker (2 in 1) - cu doua capete - varfuri groase, 3 cul/set + burete, ARTLINE 525T


  Whiteboard marker (2 in 1) - cu doua capete - varfuri groase, 3 cul/set + burete, ARTLINE 525T - 2 varfuri de scriere de 0,4 mm si 1,0 mm. Pentru scriere pe whiteboard sau whiteboard electronic. Ambalare : 12 buc/cutie.

 5. Whiteboard marker (2 in 1) - cu doua capete - varfuri groase, ARTLINE 525T - albastru


  Whiteboard marker (2 in 1) - cu doua capete - varfuri groase, ARTLINE 525T - albastru - 2 varfuri de scriere de 0,4 mm si 1,0 mm Pentru scriere pe whiteboard sau whiteboard electronic. Ambalare : 12 buc/cutie.

 6. Whiteboard marker (2 in 1) - cu doua capete - varfuri groase, ARTLINE 525T - negru


  Whiteboard marker (2 in 1) - cu doua capete - varfuri groase, ARTLINE 525T - negru - 2 varfuri de scriere de 0,4 mm si 1,0 mm Pentru scriere pe whiteboard sau whiteboard electronic. Ambalare : 12 buc/cutie.

Vezi Marker pentru textile, varf rotund 0.7mm, corp metalic, ARTLINE 750 - albastru in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL