Direct la continutul paginii »

Permanent marker varf rotund, 1.5mm, corp metalic, ARTLINE 70 - violet



Galerie foto


Corp din aluminiu; capac in culoarea scrierii.
Varf rotund cu grosime de scriere de 1,5 mm.
Uscare rapida si rezistenta la apa.
Ambalare: 12 buc/cutie.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRL



Gutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

9
  1. Permanent marker varf rotund, 1.5mm, corp metalic, ARTLINE 70 - verde


    Permanent marker varf rotund, 1.5mm, corp metalic, ARTLINE 70 - verde - Corp din aluminiu; capac in culoarea scrierii. Varf rotund cu grosime de scriere de 1,5 mm. Uscare rapida si rezistenta la apa. Ambalare: 12 buc/cutie.

  2. Whiteboard marker (2 in 1) - cu doua capete - varfuri groase, 3 cul/set + burete, ARTLINE 525T


    Whiteboard marker (2 in 1) - cu doua capete - varfuri groase, 3 cul/set + burete, ARTLINE 525T - 2 varfuri de scriere de 0,4 mm si 1,0 mm. Pentru scriere pe whiteboard sau whiteboard electronic. Ambalare : 12 buc/cutie.

  3. Whiteboard marker (2 in 1) - cu doua capete - varfuri groase, ARTLINE 525T - albastru


    Whiteboard marker (2 in 1) - cu doua capete - varfuri groase, ARTLINE 525T - albastru - 2 varfuri de scriere de 0,4 mm si 1,0 mm Pentru scriere pe whiteboard sau whiteboard electronic. Ambalare : 12 buc/cutie.

  4. Whiteboard marker (2 in 1) - cu doua capete - varfuri groase, ARTLINE 525T - negru


    Whiteboard marker (2 in 1) - cu doua capete - varfuri groase, ARTLINE 525T - negru - 2 varfuri de scriere de 0,4 mm si 1,0 mm Pentru scriere pe whiteboard sau whiteboard electronic. Ambalare : 12 buc/cutie.

  5. Marker pentru suprafete umede, varf rotund 1.5mm, corp metalic, ARTLINE 47 - negru


    Marker pentru suprafete umede, varf rotund 1.5mm, corp metalic, ARTLINE 47 - negru - Corp din aluminiu, capac in culoarea scrierii. Varf rotund cu grosime de scriere de 1,5 mm. Cerneala cu uscare rapida si rezistenta mare la apa . Ideal pentru marcarea suprafetelor umede din metal, plastic, etc. Nu se foloseste pe sticla sau tigla.

  6. Marker cu vopsea varf rotund 1.2mm, corp metalic, ARTLINE 440XF - vernil


    Marker cu vopsea varf rotund 1.2mm, corp metalic, ARTLINE 440XF - vernil - Corp din aluminiu; capac in culoarea scrierii. Cerneala cu uscare rapida, rezistenta mare la apa si raze ultraviolete; nu se decoloreaza. Opacitate buna chiar si pe suprafete inchise si transparente. Culoarea persista pe o perioada lunga. Folosit in constructii, fabrici, scoli si desen ...





Vezi Permanent marker varf rotund, 1.5mm, corp metalic, ARTLINE 70 - violet in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL