Direct la continutul paginii »

Geanta Le Gym ZIP..IT - negru/argintiuGalerie foto

# Geanta de umar perfecta pentru mers la sala de sport. # Poate fi folosita si ca geanta pentru scoala, serviciu sau de calatorie. # Dimensiune: 40 x 33 cm.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

10
 1. Penar cu fermoar auriu, Jeans ZIP..IT


  Penar cu fermoar auriu, Jeans ZIP..IT - # Penar ce poate fi folosit nu numai pentru creioane sau farduri, ci si pentru chei, monezi, tel. mobil sau portofele. # Dimensiune: 20 x 12cm.

 2. Penar cu fermoar argintiu, Jeans ZIP..IT


  Penar cu fermoar argintiu, Jeans ZIP..IT - # Penar ce poate fi folosit nu numai pentru creioane sau farduri, ci si pentru chei, monezi, tel. mobil sau portofele. # Dimensiune: 20 x 12 cm.

 3. Penar cu fermoar, Bright Colors ZIP..IT - rosu neon/argintiu


  Penar cu fermoar, Bright Colors ZIP..IT - rosu neon/argintiu - # Util pentru la scoala sau in oras pentru monezi, telefon mobil sau farduri. # Se potriveste oricarei genti Zipit. # Dimensiuni (LxH): 13 x 8 cm.

 4. Penar cu fermoar, Color Case ZIP..IT - multicolor


  Penar cu fermoar, Color Case ZIP..IT - multicolor - ###############################################################################################################################################################################################################################################################

 5. Geanta Tote ZIP..IT - negru/culori curcubeu


  Geanta Tote ZIP..IT - negru/culori curcubeu - # Geanta incapatoare cu barete lungi pentru umar. # Dimensiune: 20 x 26 cm.

 6. Blocnotes cu spirala A4, 40 file 135g/mp, pentru desen, Sketch - velin


  Blocnotes cu spirala A4, 40 file 135g/mp, pentru desen, Sketch - velin - # Dimensiune: A4 # 40 file din hartie alba velina, de 135gr/mp. # Hartia cu microperforatii pentru desprindere usoara .# Coperti rigide din carton. Ideal pentru desene si schite. # Spirala dubla.

Vezi Geanta Le Gym ZIP..IT - negru/argintiu in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL