Direct la continutul paginii »

Penar cu fermoar, Color Case ZIP..IT - multicolor



Galerie foto

###############################################################################################################################################################################################################################################################

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRL



Gutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

14
 1. Geanta Tote ZIP..IT - negru/culori curcubeu


  Geanta Tote ZIP..IT - negru/culori curcubeu - # Geanta incapatoare cu barete lungi pentru umar. # Dimensiune: 20 x 26 cm.

 2. Blocnotes cu spirala A4, 40 file 135g/mp, pentru desen, Sketch - velin


  Blocnotes cu spirala A4, 40 file 135g/mp, pentru desen, Sketch - velin - # Dimensiune: A4 # 40 file din hartie alba velina, de 135gr/mp. # Hartia cu microperforatii pentru desprindere usoara .# Coperti rigide din carton. Ideal pentru desene si schite. # Spirala dubla.

 3. Blocnotes cu spirala A3, 40 file 135g/mp, pentru desen, Sketch - velin


  Blocnotes cu spirala A3, 40 file 135g/mp, pentru desen, Sketch - velin - # Dimensiune: A3 # 40 file din hartie alba velina, de 135g/mp. # Hartia cu microperforatii pentru desprindere usoara .# Coperti rigide din carton. Ideal pentru desene si schite. # Spirala dubla.

 4. Laveta microfibra - CLEANEX Microglass


  Laveta microfibra - CLEANEX Microglass - # Laveta din microfibra. # Ideala pentru curatarea geamurilor, paharelor si oglinzilor.

 5. Carton carti vizita 55 x 85 mm, microperforate, ink jet lucios, 200g/mp, 15 coli A4/set, SIGEL


  Carton carti vizita 55 x 85 mm, microperforate, ink jet lucios, 200g/mp, 15 coli A4/set, SIGEL - # Carton pretaiat pentru carti de vizita. # Se poate utiliza cu orice tip de imprimanta Ink/Laser/Copy/ColorCopy/ColorLaser. # Format carton: A4 de 200g/mp # Dimensiune carti vizita: 85 x 55 mm# Contine 15 coli A4 cu 150 carti de vizita.

 6. Carton carti vizita 55 x 85 mm, microperforate, ink jet lucios, 185g/mp, 15 coli A4/set, SIGEL


  Carton carti vizita 55 x 85 mm, microperforate, ink jet lucios, 185g/mp, 15 coli A4/set, SIGEL - # Carton pretaiat pentru carti de vizita. # Se poate utiliza cu orice tip de imprimanta Ink/Laser/Copy/ColorCopy/ColorLaser. # Format carton: A4 de 185g/mp # Dimensiune carti vizita: 85 x 55 mm# Contine 15 coli A4 cu 150 carti de vizita.





Vezi Penar cu fermoar, Color Case ZIP..IT - multicolor in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL