Direct la continutul paginii »

Galeata lipici Glitter Classic, 50 buc/set, ALPINO CreaGalerie foto

Desenele vor straluci cu lipiciul cu sclipici sau cu lipiciul neon. Contine 50 de tuburi culori asortate,in galetusa de plastic.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

19
 1. Set ALPINO Crea + Crystal Paint


  Set ALPINO Crea + Crystal Paint - 12 vopsele cu efect de sticla pentru decorarea suprafetelor neporoase cum ar fi sticla, oglinzi, ferestre, gresie, etc.

 2. Lipici Glitter Classic, 6 buc/blister, ALPINO Crea


  Lipici Glitter Classic, 6 buc/blister, ALPINO Crea - Desenele vor straluci cu lipiciul cu sclipici.Contine 6 tuburi lipici culori metalizate ( argintiu,auriu,rosu,verde,albastru si roz ).

 3. Vopsea acrilica metalizata, rezistenta la apa, 6 culoti/set + pensula gratuita, ALPINO Crea+


  Vopsea acrilica metalizata, rezistenta la apa, 6 culoti/set + pensula gratuita, ALPINO Crea+ - Set acuarele acrilic pentru decorarea unor suprafete ca hartie, lemn, carton. Solubile in apa, dar dupa uscare sunt rezistente la apa, cu efect de lac. Ambalare in cutie de carton.Contine 6 cutiute culori metalizate + pensula.

 4. Vopsea acrilica, rezistenta la apa, 6 culoti/set + pensula gratuita, ALPINO Crea+


  Vopsea acrilica, rezistenta la apa, 6 culoti/set + pensula gratuita, ALPINO Crea+ - Set acuarele acrilic pentru decorarea unor suprafete ca hartie, lemn, carton. Solubile in apa, dar dupa uscare sunt rezistente la apa, cu efect de lac. Ambalare in cutie de carton. Contine 6 cutiute culori rezistente la apa + pensula.

 5. Plastelina 4 x 50 gr./blister, ALPINO


  Plastelina 4 x 50 gr./blister, ALPINO - Plastelina fara miros, usoara si flexibila, care nu murdareste. Culorile pot fi amestecate. Gramaj: 50 gr.4 culori( galben,rosu,albastru si verde) x 50 gr.

 6. Display plastelina 24 x 50 gr./display, ALPINO


  Display plastelina 24 x 50 gr./display, ALPINO - Plastelina fara miros, usoara si flexibila, care nu murdareste. Culorile pot fi amestecate. Gramaj: 50 gr..Contine : 12 culori x 2 a cate 50 gr fiecare.

Vezi Galeata lipici Glitter Classic, 50 buc/set, ALPINO Crea in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL