Direct la continutul paginii »

Vopsea acrilica, rezistenta la apa, 6 culoti/set + pensula gratuita, ALPINO Crea+Galerie foto

Set acuarele acrilic pentru decorarea unor suprafete ca hartie, lemn, carton. Solubile in apa, dar dupa uscare sunt rezistente la apa, cu efect de lac. Ambalare in cutie de carton. Contine 6 cutiute culori rezistente la apa + pensula.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

9
 1. Plastelina 4 x 50 gr./blister, ALPINO


  Plastelina 4 x 50 gr./blister, ALPINO - Plastelina fara miros, usoara si flexibila, care nu murdareste. Culorile pot fi amestecate. Gramaj: 50 gr.4 culori( galben,rosu,albastru si verde) x 50 gr.

 2. Display plastelina 24 x 50 gr./display, ALPINO


  Display plastelina 24 x 50 gr./display, ALPINO - Plastelina fara miros, usoara si flexibila, care nu murdareste. Culorile pot fi amestecate. Gramaj: 50 gr..Contine : 12 culori x 2 a cate 50 gr fiecare.

 3. Kit 6 culori x 40gr plastelina magica + 4 seturi accesorii, ALPINO Sea World


  Kit 6 culori x 40gr plastelina magica + 4 seturi accesorii, ALPINO Sea World - Kit plastelina magica cu 6 culori si 4 seturi accesorii. Ambalate in cutie de carton.

 4. Kit 6 culori x 40gr plastelina magica + 4 seturi accesorii, ALPINO Dinosaurs


  Kit 6 culori x 40gr plastelina magica + 4 seturi accesorii, ALPINO Dinosaurs - Kit plastelina magica cu 6 culori si 4 seturi accesorii. Ambalate in cutie de carton.

 5. Kit 6 culori x 40gr plastelina magica + 4 seturi accesorii, ALPINO Animals


  Kit 6 culori x 40gr plastelina magica + 4 seturi accesorii, ALPINO Animals - Kit plastelina magica cu 6 culori si 4 seturi accesorii. Ambalate in cutie de carton.

 6. Kit 8 culori x 40gr plastelina magica + 4 seturi accesorii, ALPINO


  Kit 8 culori x 40gr plastelina magica + 4 seturi accesorii, ALPINO - Kit plastelina magica cu 8 culori x 40 gr plastelina si 4 seturi de accesorii.

Vezi Vopsea acrilica, rezistenta la apa, 6 culoti/set + pensula gratuita, ALPINO Crea+ in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL